Islame Keshilla

6 urtësitë e Allahut në fatkeqësitë qe u bien Muslimaneve !

6 urtëstë e Allahut në fatkeqësitë qe u bien muslimaneve.

1- Te zgjedhe nga mesi i tyre njerez te devotshem.

2- Te dallohet i sinqerti nga genjeshtari besimtari nga hipo’kriti.

3- Praktikimi i disa adhurimeve qe Allahu i do sic eshte durimi, pranimi (i kaderit) lutja dhe pergjerimi.

4Perballja mes te vertetes dhe te kotes per te mos u shkaterruar toka.

5- Njohja e ar’miqve te vertete te besimit.

6- Shperblimi ndaj atyre qe ngushellojne dhe ndihmojne te lenduarit prej muslimaneve dhe ata qe luten. O Zoti yne na fal na meshiro !