Islame

A e dini se cili libër i është shpallur Davudit (alejhi selam) ?

A e dini se cili libër i është shpallur Davudit (alejhi selam) ?Librat e shenjtë islamik janë tekste që Myslimanët besojnë se janë të shpallura nga Zoti tek të dërguar të ndyshëm gjatë historisë së njerëzimit. Pavarësisht parësisë që Myslimanët vendosin në Kuran si fjala e fundit e Zotit, Islami flet me respekt për të gjitha shkrimet e shenjta të mëparshme, dhe besimin në të gjitha librat e shpallura është një nga kushtet e besimit në Islam.
• Zeburi i është shpallur Davudit alejhi selam