Islame Kuriozitete Tregime

A e dini se sa vjeq ishte Pejgamberi alejhi selam kur fillojë ti zbres shpallja..?

A e dini se sa vjeq ishte Pejgamberi alejhi selam kur fillojë ti zbres shpallja?Kur ka filluar të zbres shpallja, Muhammedit a.s. i kishte dyzet vjet.Muhammedi alejhi selam Njihet si pejgamberi i fundit nga myslimanët, të cilët besojnë se Allahu e dërgoi për të rikthyer Islamin, fe monoteiste e cila është ndjekur edhe nga Ademi, Ibrahimi, Musa, Isa dhe pejgamberët e tjerë. Muhammedi bashkoi Arabinë në një shtet të njësuar mysliman dhe siguroi që mësimet e tija, veprat e tija, dhe Kurani, të jenë themelet e besimit fetar islam.