Hadithe Islame Video

A kemi gjynah nëse falemi vetëm me dy sure që kemi mësuar nga Kur’ani?

Hoxhë Ahmed Kalaja aktualisht është Imam dhe ligjërues Hatib i një prej xhamive më të mëdha të Tironës, anëtar i Këshillit të Myftinisë së Tiranës për më shumë 10 vite radhazi si dhe iniciator i shumë aktiviteteve fetare e socio-kulturore brenda dhe jashtë vendit.

Ai shfaqet herë pas here edhe në kanale të ndryshme televizive. Në opinionin kosovar ai u bë i njohur me Peticionin për Pavarësinë e Kosovës, drejtuar vendeve te Konferencës Islamike; OKI. Peticion, i cili kishte gjetur mbështjetje edhe firmosur nga 52 000 qytetarë te te gjitha kategorive madje edhe e gjithë kjo vetëm në dy javë.
A kemi gjynah nëse falemi vetëm me dy sure që kemi mësuar nga Kur’ani? – Dr. Imam Ahmed Kalaja