About

Ligjeruesi

Portali Ligjeruesi u themelua nga një grup gazetarësh kosovarë në vitin 2016. Përball sfidave të gazetarisë bashkëkohore, të motivuar nga nevoja për lajme të shpejta dhe origjinale, në Kosovë, tashme Ligjeruesi ka nje emer mjaft te madh në Kosovë.

Ligjeruesi synon të ketë gjëra cilësor, t’i informojë por edhe t’i argëtojë njerëzit. Një program ditor postimesh që i dedikohet të gjitha shtresave të shoqërisë dhe të gjitha moshave me postime dhe informime të ndryshmë, apo këshilla të ndryshme. Ligjeruesi kërkon t’u ofrojë shikuesve të tij lajmet dhe videot më të mira, ku përveç informacionit ata të gjejnë qetësi, çlodhje, kënaqësi dhe jo presion, zhurmë, alarm e stres.
Ligjeruesi ka krijuar një audiencë shumë të mirë dhe të qëndrueshme, në mediat në Kosovë dhe më gjerë.

Artikujt shkruhen rreth temave dhe ngjarjeve në Kosovë dhe jashtë saj, për aktivitete të ndryshme, intervista, artikuj të kulturës, sportit etj. Kështu që Ligjeruesi mbulon çdo ngjarje të rëndësishme për Kosovën, rajonin.
Të gjitha Shërbimet janë në dispozicion 7 ditë në javë.
Nëse jeni të interesuar, ju lutemi na shkruani në adresën tonë të postës elektronike në vijim:

Kontakti: Adresa: Ferizaj 70000, Kosovë.

Tel: +38344530680
Email: info@ligjeruesipress.com
Website: https://www.ligjeruesipress.com

News Media Website