Islame

Bariu 29-vjeçar nga Kukësi që e “braktisi” familjen për të punuar në një fermë delesh në Zhur të Prizrenit

Bariu 29-vjeçar nga Kukësi që e “braktisi” familjen për të punuar në një fermë delesh në Zhur të Prizrenit

Bariu 29-vjeçar nga Kukësi e “braktisi” familjen për të punuar më mirë në Kosovë.

Ai u punësua si bari në një fermë në afërsi të fshatit Zhur.

Fushat e gjelbërta dhe malet ngjyrë kafe janë pamjet e Blerim Selimaj nga Kukesi i Shqipërisë i cili është 29 vjeqar dhe ka 2 jave që ruan 400 dele në fshatin Zhur të Prizrenit.

Për më shumë ndiqeni kronikën e pergatitur nga T7: