Islame Keshilla Mjekësia

Çfare ndodh me shpirtin pasi fleme gjume…?! (VIDEO)

Çfare ndodh me shpirtin pasi fleme gjume…?!

A e keni pyetur vetebn ndonjehere se cfare ndodh me shpirtin tane kur ne flejm, shpirtrat tane shkojne te krijuesi i tyre cdo nate kur ne flejm.Shpirtrat shkojne tek Sundusi Absolut, ku disa i mere (nal) dhe disa prej tyre i kthene prape. Nje nga arsyjet se pse ne flejme eshte sepse shpirti nuk mund te duroj shume gjate ne kete toke ne boten materiale.Falenderimi i takon Zotit te Gjithesise