Islame Keshilla

Çfarë ndodhe me atë njeri i cili bra’ktise (lerë) namazin e xhumas ?

Ai qe braktis Xhuman Allahu do të vendos një vulë në zemrën e tij,Ibn Kajjim el Xheuzi, Allahu e mëshiroftë, ka thënë:

“Namazi i Xhumasë është një nga obligimet më të rëndësishme në Islam, dhe një nga tubimet më të mëdha të muslimanëve. Mbledhja në Xhuma është më e rëndësishme dhe më e obligueshme se çdo tubim tjetër përveç Arafatit(mbledhjes në Arafat).

Kushdo që e braktis atë, Allahu do të vendos një vulë në zemrën e tij.” Burimi: (Zed el Me’ad ,1/376)

About the author

ligjeruesi

Add Comment

Click here to post a comment