Islame

Cilat janë dy gjera aqë të mëdha aqë me vlerë saqë e shpetojnë njeriun edhe nga vde’kja ?

Cilat janë dy gjera aqë të mëdha aqë me vlerë saqë e shpetojnë njeriun edhe nga vde’kja ? Ndegjoni transmetimin e kesaj beatie te mdadhe.

Hoxhë Elvis Naçi (i lindur më 7 prill 1977 në Tiranë) është një teolog dhe imam Shqiptar. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.