Islame Lajme

(FOTO) Djaloshi i cili fotografoi lindjen e Djellit gjat një viti, argument per fjalen e Allahut !

Një djalosh jordanez e kishte fotografuar vazhdimisht lindjen e diellit nga i njejti vend statik dhe ishte ky rezultat befasues…

Dielli nuk ka vetëm një pikë lindje, por ka pika të ndryshme të lindjes të cilat ndryshojnë përgjatë muajve të vitit.

Ai tha shpeshherë e kam lexuar fjalën e Zotit: “Zot i qiejve dhe i tokës e çka ka mes tyre dhe Zot i lindjeve (të diellit)” (Kur’an 37:5)

Por vetëm tani e kam kuptuar se është për qëllim pikë lindjet e ndryshme të diellit.

E Huazuar

About the author

ligjeruesi

Add Comment

Click here to post a comment