Islame

Dua e fuqishme e Nates – Degjojeni gjate nates (Video)

Dua e fuqishme e Nates – Degjojeni gjate nates,Falënderimet dhe nderimet janë për Allahun (xh.sh.), iCili i udhëzoi krijesat (njerëzimin) në edukatën më të përsosur, për Atë që nga arka e mëshirës dhe e bujarisë së Vet hapi çdo derë, i ndriçoi sytë e besimtarëve për të parë të vërtetën dhe për të kërkuar shpërblimin e Tij.