Islame Lajme

E MREKULLUESHME, KAMARIERI KAÇANIKAS KUJDESET ÇDO DITË PËR JETIMIN – VIKTORIN

KAMARIERI KAÇANIKAS KUJDESET ÇDO DITË PËR JETIMIN – VIKTORIN

Viktorit, jetim qe jeton i vetëm në Gajre të Kaçanikut. Kamarieri, Burim Spahiu kujdeset cdo dite per te rreth ushqimit dhe ndertimit te shtepise.