Lajme

E mrrekullushme: Çifti i parë u vendos në shtëpinë e të moshuarve “Jetimat e Ballkanit”

Çifti i parë i përzgjedhur si banorë të Shtëpisë së të Moshuarve, u vendosen në vendbanimin e tyre të ri Adem dhe Xhemile Lugali, nga Lipjani, nën emocione dhe mikpritjen e Shoqatës Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, si nikoqir, kanë shprehur kënaqësinë që tashmë janë bërë pjesë e kompleksit të dedikuar për të moshuarit pa fëmijë. Atyre iu janë dorëzuar çelësat e dhomës së tyre, në të cilën çifti do të vazhdojë pjesën tjetër të jetës./ligjeruesi