Lajme

Ekipet e shpëtimit kanë shpëtuar nje foshnjë! Foshnja endej e vetme në mes të detit!

Ekipet e shpëtimit kanë shpëtuar nje foshnjë! Foshnja endej e vetme ne mes te detit!
Por, kush e shpëtoi atë nga valët e tërbuara të detit për kaq shumë ditë? Kush e mbajti atë të mos shkonte në fund të detit për kaq shumë ditë? Kush është ai që nuk ka lejuar që trupi i tij i vogël të bëhet pre e krijesave të tmerrshme në det për kaq shumë ditë? Kush është ai që e mbron atë nga kushtet e pafavorshme të motit për kaq shumë ditë? Kush e ka ushqyer dhe ujitur për kaq shumë ditë? Kush i solli punëtorët e shpëtimit në errësirën e detit?
Faleminderimet i takojne Krijuesit!