Lajme Mjekësia

Elvisi takon Elifin, vajzen e vogel me tumor! I jep familjes nje lajm te madh dhe te gezueshem!

Elifi vetëm dy vjeç vuan nga tumori cerebral. E mitura është duke marrë trajtim të specializuar pranë spitalit pediatrik në QSUT, por shpëtimi i saj sipas mjekësve duhet urgjentisht të kryhet jashtë vendit. Vajza ka kryer dy ndërhyrje në vend por shpresat e mëdha janë vetëm në Turqi. Familja Hasanaga jeton në Tiranë. Mjekët i kanë se nëse vajza nuk operohet rrezikon të humbasë shikimin dhe madje mund të humbë edhe jetën.

Elvisi jep lajmin e mirë për Elifin me tumor cerebral: Je mrekulli, do operohesh në Turqi!