Uncategorized

Emocionuese, ne ditën e fundit të vitit, veterani i luftës bëhet me banesë të re

Dita e fundit nuk ishte vetëm një përfundim viti për familjen e Qamil Ismajlit, por ditë e fillimit të një epoke të re të jetës te familjes se tij, në ditën e fundit të vitit, veterani i luftës Qamil Ismajli u bë me banesë të re fale shoqates bamirese “Jetimat e Ballkanit” dhe hoxhes se nderuar Halil Kastrati.