Islame

Ka thënë Muhamedi (a.s) Kush e lexon suren Kehf në ditën e Xhuma…

A young Bahraini Shiite Muslim girl reads the Koran, Islam's holy book, during the holy fasting month of Ramadan at a mosque in the village of Sanabis, west of Manama, on July 27, 2013. AFP PHOTO/MOHAMMED AL-SHAIKH (Photo credit should read MOHAMMED AL-SHAIKH/AFP/Getty Images)

Kjo sure ka mirësi të cilat na ka treguar Muhammedi, alejhi selam në një hadith ku thotë

“Kush e lexon suren Kehf natën e xhuma, i bëhet dritë (në një distancë) prej tij deri në Qabe”. (Transmeton Darimiu )

“Kush e lexon suren Kehf ditën e xhuma, i bëhet dritë atij ndërmjet dy xhumave.”. (Transmeton Hakimi dhe Bejhekiu ) Në vazhdim ju sjellin tekstin me shkronja latine në mënyrë që edhe ata që nuk din të lexojnë në gjuhën Arabe,mund ta kenë më të lehtë.“Kush e lexon suren Kehf ditën e xhuma, i bëhet dritë atij ndërmjet dy xhumave.”. (Transmeton Hakimi dhe Bejhekiu ) Në vazhdim ju sjellin tekstin me shkronja latine në mënyrë që edhe ata që nuk din të lexojnë në gjuhën Arabe,mund ta kenë më të lehtë.

About the author

ligjeruesi

Add Comment

Click here to post a comment