Lajme

Gjykata e kthen në punë policen që u përjashtua për shkak të shamisë (VIDEO)

Kjo për shkak se ajo vendosi që të mbulohet, njofton Klan Kosova.

Mujaj për këtë ushtroi padi në Gjykatën Themelore e cila dy ditë më parë i dha të drejtën dhe me një aktgjykim obligon Policinë e Kosovës që ta kthejë në punë.

Indira Mujaj para se të shërbente si shërbyese civile në Policinë e Kosovës për pesë vjet ishte edhe police.