Lajme

Halil Kastrati me emision televiziv, qëllim humanitar, “E premtja me Halilin”!

Halil Kastrati me emision televiziv, qëllim humanitar, “E premtja me Halilin”!

Halil Kastrati drejtues i Shoqatës Humanitare “Jetimat e Ballkanit” ka paralajmruar
për një emision të ri televiziv, që ka të bëjë direkt me punën e tij, humanizmin,
ai thotë se emisioni ka qëllim për të treguar unitetin e shqiptarëve në humanizëm,
të qenurit sa më afer nevojtarëve dhe bamirëseve.

Edicioni special, e premte 25 dhjetor nga ora 20:45

Kastrati premton shume emocione, befasi e surpriza ne kete emision.

Ju rikujtojme se në javën e parë të janarit fillon emisioni “E Premtja me Halilin”

Bamirës Zoti kurrë mos ju humbtë, citon në fund Kastrati./ligjeruesi