Lajme

Historike: 80-vjeçarja që ka shkuar 14 herë në Mekë: Ja për çfarë lutem: (Video)

Historike: 80-vjeçarja që ka shkuar 14 herë në Mekë: Ja për çfarë lutem:Historike: 80-vjeçarja që ka shkuar 14 herë në Mekë: Ja për çfarë lutem- Shqipëria Live 13 Maj 2021, Emineja agjeron prej mpshes 24 vjeqare eshte e rritur ne nje familje besimtare dhe se ajo thote se ka agjeruar per 56 vite me rradhe cdo muaj te Ramayanit dhe jo vetem ajo ka shkuar edhe 14 here ne Meke ishte kjo nje kerkese per nje interviste le ta bejm plotesishte sikur tryes e Festes se Bajramit
<p>