Islame

Hoxha kosovar tregon nëse është haram shitja e lojëve në futboll

Hoxha Osman Musliu në kuadër të nisjes së Kampionati Europian “EURO 2020”, ka treguar se është fans i madh i futbollit.

Në emision, ai ndër të tjera është pyetur edhe nëse është haram shitja e lojëve. Ai është shprehur se ky është haram i madh dhe shpesh është arsyeja pse nuk shikon futboll.

“Jo haram, por është përtej haramit, për arsye se mundin e tjetrit po e keqpëdorë. Shitja e lojës është haram, u shpreh ai në RTV Dukagjini.