Islame Lajme

Imami në Suharekë vendos flamurin kombëtar në minare të xhamisë

Imami i xhamisë së fshatit Studençan të Suharekës, për nder të 28 nëntorit, ka vendosur në minaren e xhamisë flamurin kombëtar.

Sot shënohen tri ngjarje të rëndësishme: Dita e Flamurit, datëlindja e legjendarit Adem Jashari dhe dalja për herë të parë publike e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.