Nga: Shëndetësi

Deri më sot nuk ekzistonte një listën faktorëve kryesorë që shkaktonin dhimbjen e kokës. Te njerëz të ndryshëm ato ndryshonin dhe në përgjithësi flitej për efekte…

Dihet se ne ngrenjen e syfyrit ka bereqet sic eshte transmetuar ne hadith autentik dhe se shpetimi i nje populli qendron ne vonimin e ngrenjes se…