Nga: Uncategorized

Ibn Kajimi, Allahu e mëshiroftë, shkruan: “Prej ndëshkimeve për mëkatet është se ato e heqin bereqetin e jetës, të riskut, të dijes, të veprës dhe të…

Tekbiret e Fitër Bajramit fillojnë qysh prej nates se saj dhe mbarojnë me faljen e namazit të Bajramit. Forma e tyre është: ”Allahu Ekber, Allahu Ekber,…