Islame Tregime

Kur profetit Nuh, i cili jetoi mbi nje mije vite, i erdhi vdekja, e pyeti engjelli i vde’kjes:”Si e gjete kete jete?”Nuhu a.s ia ktheu:”Si një…

Ja njeriu qe jetoi me shume se 1000 vjet cfare pergjgje dha per jeten.

Ja njeriu qe jetoi me shume se 1000 vjet cfare pergjgje dha per jeten.Kur profetit Nuh, i cili jetoi mbi nje mije vite, i erdhi vd’ekja, e pyeti engjelli i vde’kjes:”Si e gjete kete jete?”Nuhu a.s ia ktheu:”Si nje shtepi me dy dyer, hyra tek njera dhe dola tek tjetra.”

Jeta e kesaj bote, eshte shume e shkurter, prandaj beni dicka te mire ne jeten tuaj, lumturoni dike, i ktheni buzeqeshjen dikujt, i hiqni litarin nga fyti dikujt, ndryshoni dicka per mire…. Ne fund te fundit, keto jane ato me te cilat do te kujtoheni, ose te kundertat.