Islame Kuriozitete

Kur u pyet një beduin (nomad): “Si e njohe Zotin?”

Kur u pyet një beduin (nomad): “Si e njohe Zotin?”Kur u pyet një beduin (nomad):

“Si e njohe Zotin?”Ai krejt natyrshëm u përgjigj:“Kur shohim gjurmë, kuptojmë që dikush ka shkuar,kur shohim një vijë uji, kuptojmë se nga një burim ka buruar.Po detet plot ujë dallgë dhe toka me male e pyje,a nuk dëshmojnë se ka një Krijues të ditur,që i krijoi ato dhe qiellin me yje?!

”Nefhut tijb” (5/289) SubhanAllah se cfare argumentesh te thjeshta por shume te arsyshme dhe bindese ne besim te paster ne kete Fe te paster