Islame Kuriozitete Video

Kush eshte Xhibrili a.s?! Lidhja e tij me profetet e Krijuesit! Krijimi dhe vde’kja e tij!

Kush eshte Xhibrili a.s?! Lidhja e tij me profetet e Krijuesit! Krijimi dhe vd;ekja e tij!Naçi vepron në mënyrë aktive në një faqe Facebooku me mbi 834,202 abonentë-ndjekës (24 Mars 2020) dhe rregullisht vendos videot e hytbes në kanalin e tij në YouTube, i cili ka më shumë se 215,552 abonentë (24 Mars 2020).

Për shkak të popullaritetit të tij të madh në mesin e myslimanëve të Shqipërisë, por edhe me shqiptarët e tjerë myslimanë, ai u bë i njohur në nivel kombëtar dhe u ftua rregullisht në emisionet shqiptare. (Talkshow)

Në shumicën e revistave shqiptare në vitin 2019, Naçi është shpallur njeriu i vitit.Gjithëashtu emisioni i njohur ‘Shqiptarët per Shqiptarët’ është një emision ku Elvis Naçi dhe Sidrit Bejleri bashkë me ndihmën e shqiptarëve nga e gjithë bota ndihmojnë njerëz ne nevoj duke u dhuruar shtëpi e ndihma te tjera financiare. Elvis Naçi është gjithashtu një nga kritikët më të ashpër të një islamizmi radikal në Shqipëri. Ai akuzoi shtetin shqiptar që ka bërë shumë pak për imamllarë radikal. Në xhaminë e tij, është i angazhuar një shërbim sigurie, raporton policia lokale e vizitorëve të xhamisë së ndritur.