Islame

Kush zgjohet naten dhe thote kete lutje ( nese i kerkon dicka Allahu do tja jape )

Kush zgjohet naten dhe thote kete lutje ( nese i kerkon dicka Allahu do tja jape )

Kush zgjohet naten dhe thote kete lutje ( nese i kerkon dicka Allahu do tja jape )Muhamedi alejhi selam ka thene:Kush zgjohet naten dhe thote kete lutje( la ilahe il-lallahu vahdehu la sherike leh,lehul mulkuve lehul hamdu ve huue ala kuli shejin kadir.

Subhana Allahi vel hamdulilahi ve la ilahe ila Allah vAllahu ek ber.vela haule ve la kuvete ila bilah)dhe pastaj i kerkon falje Allahut,Allahu do ta fale.Dhe nese i kerkon dicka Allahu do tja jape.Dhe nese merr abdes per te falur namaz nate,do ti pranohet namazi.hadith i sakte trasmeton buhariu