Lajme

Ky është numri i përsonave që humbën jetën gjatë 5 muajve të fundit në Kosovë !

Policia ka bërë të ditur se 42 persona kanë vd’ekur në aksidente trafiku brenda pesë muajve të këtij viti (janar-maj).

Ndërsa gjatë kësaj periudhe raportohet të kenë ndodhur 2 mijë e 753 aksidente me lëndime, duke shkaktuar kështu edhe lën’dimin e 5 mijë e 419 qytetarëve.

“Për periudhën kohore janar-maj 2021, kanë ndodhur 37 ak’sidente fa’tale dhe kanë humbur jetën 42 persona, andaj Policia e Kosovës do të vazhdoj të rris prezencës policore në trafik si dhe ndërmarrjen e masave ndëshkuese ndaj të gjithë kundërvajtësve, ku vetëm gjatë 24 orëve të fundit të së dielës, janë shqiptuar 1.184 gjoba, përderisa për periudhën pesë mujore ka shqiptuar 167.304 gjoba”, kanë njoftuar nga Policia e Kosovës.