Islame Keshilla

Ky sevap që shpërblehet dhjetëfish!

Ky sevap që shpërblehet dhjetëfish!Ky sevap që shpërblehet dhjetëfish!

Percillet nga Abdullah bin Mes’ud se Profeti alejhi selam ka thene:“Kush lexon nje shkronje nga Libri i Allahut ka nje sevap dhe cdo sevap shperblehet dhjetefishin e tij.Une nuk them se elif, lam, mim (te treja se bashku) jane nje shkronje, por elifi eshte nje shkronje, lami eshte nje shkronje dhe mimi eshte nje shkronje.”
Une nuk them se elif, lam, mim (te treja se bashku) jane nje shkronje, por elifi eshte nje shkronje, lami eshte nje shkronje dhe mimi eshte nje shkronje.”

Tirmidhiu dhe thote se hadithi eshte i mire dhe i sakte. Allahu na bafte nga ata qe e lexojn vazhdimisht Kur’anin AMIN