Islame Kuriozitete

Ky tren shkonte prej Stambollit në Meken e bekuar, kush e ndertoi ate ?! (FOTO)

Ky tren shkonte prej Stambollit në Meken e bekuar. Pjesë e mbetur nga treni i ndërtuar nga Sulltan Abdulhamidi (Allahu e pastë mëshiruar).

Dhe per fat te keq eshte lënë në këtë gjendje, këtu shifet sesa interes kan vendet muslimane për këtë tren dhe për shum gjëra të tjera.