Islame

Lutja që duhet thënë 7 herë kur një person është i sëmurë që të shërohet!

Hoxhë Ahmed Kalaja aktualisht është Imam dhe ligjërues Hatib i një prej xhamive më të mëdha të Tironës, anëtar i Këshillit të Myftinisë së Tiranës për më shumë 10 vite radhazi si dhe iniciator i shumë aktiviteteve fetare e socio-kulturore brenda dhe jashtë vendit. Ai shfaqet herë pas here edhe në kanale të ndryshme televizive.

Lutja që duhet thënë 7 herë kur një person është i sëmurë që të shërohet!