Lajme

Ministri i Kulturës Hajrullah Çeku, duke dëgjuar me kujdes kërkesat e një grevisti (FOTO)

FOTOGRAFIA E DITES!

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Hajrullah Çeku, është parë sot në mëngjes i ulur pranë një grevisti, tek shkallet e ministrisë, për të dëgjuar me kujdes kërkesat e tij!