Lajme

Mjeku më i njohur në Ferizaj, me vizitë vetëm 3 euroshe për pacientët (VIDEO)

Është një ndër doktorët më të njohur në qytetin e Ferizajt i cili me punën e vazhdueshme dhe mikpëritjen ka bërë për vehte çdo pacient.
Me të parë qe ndihma e tij po kerkohet shumë dhe besimi i pacienteve është tejet i madh, z. Agim Bytyqi vendosi të hap ordinancën e tij private.

No description available.
Ndonëse ka specializuar radiologjine ai asnjeher nuk u nda nga pjesa e pergjithshme e mjekësise duke ndihmuar pacientët me sëmundje të ndryshme, tërë përvojen e tij në mjekesi e zhvilloi në qytetin e tij në Ferizaj, sepse e ndjeu si obligim moral ti ndihmoj njerëzit e tij.