Islame Keshilla Kuriozitete Tregime

Mrekullia E Zotit, (Mulk e Sham) pema nën të cilën Pejgamberi (alejhi selam) pushoi!

Mrekullia E Zotit, (Mulk E Sham) pema nën të cilën Pejgamberi alejhi selam pushoi! (foto)Kjo është pema Mulk-e-Sham, nën të cilën Pejgamberi a.s. pushoi.

Pastaj ai bëri dua për këtë pemë. Ndërsa që nga ajo ditë pema mbetet e njejtë. As një fletë e saj nuk ka rënë, as nuk është tharë dhe nuk është kalbur asnjeherë.

Kjo është mrekulli e Allahut e cila po zgjat tash e 1400 vite, e asaj se pema është e njejtë dhe akoma qëndron në vendin e njejtë.. Shiko me teper keshilla me poshte.Shperndaji keto lajme qe te perfitojne edhe te tjeret.