Islame Keshilla

“Nëse nuk i lutesh Allahut Ai zemërohet me ty.”

Nëse mendon se shtigjet janë mbyllur, dyert janë kyçur dhe njerëzit nuk të dëgjojnë atëherë dije se Zoti që të krijoi të dëgjon dhe pasuria e Tij nuk shteron. Kthehu te Krijuesi për të cilin Pejgamberi (alejhissalatu uesselam thotë:

“Nëse nuk i lutesh Allahut Ai zemërohet me ty.”

Mustafa Terniqi

About the author

ligjeruesi

Add Comment

Click here to post a comment