Islame Keshilla

Nuk falesh dot se je në punë? Ja pse duhët të…

Hoxhë Ahmed Kalaja aktualisht është Imam dhe ligjërues Hatib i një prej xhamive më të mëdha të Tironës, anëtar i Këshillit të Myftinisë së Tiranës për më shumë 10 vite radhazi si dhe iniciator i shumë aktiviteteve fetare e socio-kulturore brenda dhe jashtë vendit.

Ai shfaqet herë pas here edhe në kanale të ndryshme televizive. Në opinionin kosovar ai u bë i njohur me Peticionin për Pavarësinë e Kosovës, drejtuar vendeve te Konferencës Islamike; OKI. Peticion, i cili kishte gjetur mbështjetje edhe firmosur nga 52 000 qytetarë te te gjitha kategorive madje edhe e gjithë kjo vetëm në dy javë.
Nuk falesh dot se je në punë? Kush i frikësohet Zotit, Ai do ti japi atij rrugëzgjidhje!