Lajme

Qytetari nga Klina shpëton një fëmijë nga mb’ytja në bunar (FOTO)

Qytetari nga Klina shpëton një fëmijë nga mby’tja në bunar

Mbrëmë në orët e pasditës është shpëtuar një fëmijë nga bunari i hapur në Perlina të Klinës.

Murat Raci ka qenë duke vozitur në momentin e ngjarjes, ai i ka parë dy fëmijë me bicikleta dhe papritmas ka vërejtur se njëra nga ta ka rë’në në bunar.