Islame

Shqiptari ne Gjermani i cili fiton Mercedesin e ri, vetëm me 1 gotë ujë qe i jep te moshuares…

Sadaka (lëmosha) më e mirë është uji! Muhamedi a.s.
Shqiptari ne Gjermani fiton Mercedesin e ri, vetëm me 1 gotë ujë qe i jep te moshuares gjermane në spital qe kishte nevoje.

Nje djal nga shqiperia i eshte ndryshuar jeta pasi ishte ne spital nje grua gjermane i ka kerkuar nje nder qe ti jepte nje gote me uje.
Por djali zemer gjer eshte cuar dhe i ka dhënë gruas gjermane nje gote me uje.
Ne diten e fundit ai duke u larguar e moshuara e therret dhe e falenderon dhe i jep nje zarf ku ne shenje falenderimi i ka dhuruar nje makine.

Ndaj pas nje vepre te mire fshihet nje e mire me e madhe.