Islame Kuriozitete

Si quhen Meleket te cilet i pyesin njerzit ne va’rre.. ?

A e dini se si quhen Meleket te cilet i pyesin njerzit ne va’rre ?

•Meleket, Munkiri dhe Nekiri janë të ngarkuar t’i pyesin njerëzit në va’rr.Lusim Zotin e Gjithesise qe te jetojme me Islam ne kete bote, te jemi te dobishem per veten dhe te tjerete, Lusim Zotin kurre ne jete te mos lendojme kend dhe as veten, dhe lusim Zotin e Gjithesise te na ruaj nga sprovat e va’rrit te na beje ate kopshte nnga kopshtet e Xhennetit dhe asnjehere grop nga gropat e Xhehenemit.

Allahume amin Allahume amin.