Keshilla Lajme

Skenderaj nuk do të dekorohet për fundvit, paratë shkojnë për familjet në nevojë

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka njoftuar se kanë vendosur që këtë vit për festat e fundvitit të mos dekorojmë sheshin “Adem Jashari”.

Jashari ka deklaruar se mjetet financiare të parapara për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit do të shfrytëzohen për menaxhimin e situatës pandemike, në përkrahje të familjeve në nevojë.

“Marrë parasysh gjendjen pandemike në të cilën gjendemi, gjendjen ekonomike në vend dhe prioritetin tonë që përkrahjen me pako ushqimore e higjienike për familjet në nevojë të vazhdojmë sipas kërkesave dhe nevojave në teren, kam vendosur që këtë vit për festat e fundvitit të mos dekorojmë̈ sheshin “Adem Jashari” dhe qytetin tonë në përgjithësi”, ka shkruar i pari i Skenderajt duke kërkuar mirëkuptim nga qytetarët e komunës.

About the author

ligjeruesi

Add Comment

Click here to post a comment