Kuriozitete

SubhanAllah, Informacion: Pesha e vërtetë e trurit brenda kafkës është 1200 – 1400 gramë, pse nuk e ndjejm..!

SubhanAllah
Informacion: Pesha e vërtetë e trurit brenda kafkës është 1200 – 1400 gramë.
(2 kilogramë pa një çerek) pse nuk e ndjejmë këtë peshë të madhe në kokën tonë?

Sepse noton në lëngun kurrizor, dhe rregulli fizik thotë:

Çdo trup është i zhytur në një lëng që humbet peshën e tij, bëhet sa pesha e lëngut joker, prandaj nuk e ndjejmë peshën dhe rëndesën e tij, kështu që pesha e trurit bëhet 50 gramë.

Një nga lëvizjet më të çmuara të namazeve është se ky lëng i çuditshëm lëviz lart e poshtë kur njeriu bie në ruku dhe në sexhde dhe i bën një lloj masazhi trurit dhe kjo është një nga arsyet e rehatisë mendore pas namazit.

Jeta juaj është ndërtuar me saktësi, prandaj jini të sigurt se do merreni në përgjegjësi.

Allahu ﷻ thotë në Kuran:
الَّذِي أَحْسَنَ كُلَّ شَيْءٍ خَلَقَهُ ۖ
(Allahu është Ai) i Cili ka përsosur çdo gjë që ka krijuar.” (Kuran, Sexhde: 7) Allahu(Zoti) është Krijuesi më i Mirë

About the author

ligjeruesi

Add Comment

Click here to post a comment