Lajme

Tërmet i ri që dridhi përsëri Pollogun !!!

NJe termet i ri ka nodhur ne oren 15 e 22 minuta me qpiqender ne afersi te Mavroves.

Shkalla e termetit ka qene 5.22 sipas Rihterit. Lekundjet jane ndier dukshem ne te gjithe Maqedonine Perendimore, Shqiperi dhe Kosove. Ky eshte termeti i 5 qe ndodhen prej ne oret e hershme te mengjesit me epiqender rreth liqenit te Mavroves.