Islame Keshilla

Vlera e ajetit Kursij, Ajeti qe ju hape rrugen drejt Xhennetit!

Vlera e ajetit Kursij’

Profeti alejhi selam ka thene:
” Ai qe e lexon ajetin Kursij pas cdo na’mazi (farz) vetem vd’ekja e pengon nga hyrja ne Xhenet.”
Saktesoi Albani

Pra hyrja ne Xhennet eshte shume prane dhe nese largohet nga kjo bote ne kete gjendje nuk ka asnje pengese tjeter ndermjet tij dhe Xhenetit.

O Zot na bej prej banoreve te Xhennetit. Amin!