Islame Keshilla

Vlera e ajetit Kursij, Ajeti qe ju hape rrugen drejt Xhennetit!

Vlera e ajetit Kursij’

Profeti alejhi selam ka thene:
” Ai qe e lexon ajetin Kursij pas cdo na’mazi (farz) vetem vd’ekja e pengon nga hyrja ne Xhe’net.”
Saktesoi Albani

Pra hyrja ne Xhennet eshte shume prane dhe nese largohet nga kjo bote ne kete gjendje nuk ka asnje pengese tjeter ndermjet tij dhe Xhenetit. Pra hyrja ne Xhennet eshte shume prane dhe nese largohet nga kjo bote ne kete gjendje nuk ka asnje pengese tjeter ndermjet tij dhe Xhen’etit.

O Zot na bej prej banoreve te Xhe’nnetit. Amin!

About the author

ligjeruesi

Add Comment

Click here to post a comment